Onderhoud

Bent u niet gezegend met groene vingers of wilt u liever van uw tuin genieten dan er in te moeten werken? Stam Hovenier neemt u graag een zorg uit handen en is beschikbaar voor het volledige onderhoud van uw tuin. Snoeien, bemesten, het maaien van het gazon, het afvoeren van tuinafval, schoonspuiten van bestrating, het knippen van uw heg, alles behoort tot de mogelijkheden.

Ook het winterklaar maken van een tuin is belangrijk. U kunt er voor kiezen de natuur gewoon zijn werk te laten doen, dit werkt bijvoorbeeld uitstekend in wilde tuinen. Maar omdat de meeste tuinen tegenwoordig min of meer netjes zijn ingericht verdient het toch wel aanbeveling de tuin zo goed mogelijk voor te bereiden op de naderende winter.

Een laatste maaibeurt voor het gazon, het verwijderen van dode takken en bladeren, schoonmaken van bestrating en tuinmeubilair, eventueel een aantal planten naar binnen halen en het op het geschikte moment en op de juiste manier snoeien van uw planten zal er mede toe bijdragen dat uw tuin, zodra de lente weer aanbreekt er snel weer op haar mooist bij zal staan.

Gaat u op vakantie?

Geen zin om als u terugkomt meteen weer gras te moeten maaien en onkruid te wieden? Ook tijdens uw vakantie kunnen wij uw tuin voor u onderhouden zodat u na terugkomst gewoon nog even het vakantiegevoel vast kunt blijven houden.

Stam Hovenier is vanzelfsprekend beschikbaar voor eenmalig onderhoud, u belt wij komen, maar wij adviseren liever een periodiek onderhoudscontract, zodat u altijd precies weet wanneer we komen, wat we gaan doen en wat de kosten zullen zijn, en u dus zorgeloos het hele jaar kunt genieten van een mooie tuin.

 

Lees verder: info

Lees verder: ontwerp

Lees verder: aanleg