Stam Hovenier

Wij zijn er toe in staat alle werkzaamheden te verrichten die er voor nodig zijn om uw tuin ook daadwerkelijk de uwe te maken.

Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van hekwerken en vlonders op maat, het aanleggen van vijvers en dakterrassen, het plaatsen van een schuur of blokhut, alle vormen van bestratingen, het maken van een lichtplan en uiteraard alle vormen van beplanting.

Naast onze eigen vakmensen beschikken wij over een zorgvuldig opgebouwd netwerk van loonwerkers die zich ieder binnen hun eigen vakgebied nog extra hebben gespecialiseerd.

Bedrijven

Ook voor bedrijven bieden wij een totaal pakket aan diensten. Of het nu gaat om aanleg of onderhoud, wij denken met u mee.

De kennismaking met uw bedrijf begint al buiten, en daarmee is uw bedrijfsterrein/tuin vaak belangrijker dan u misschien wel denkt.

Stam Hovenier kan er zorg voor dragen dat de eerste indruk die u maakt ook gelijk de beste is.

Wij kunnen u terzijde staan bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw bedrijfsterrein/tuin, het visitekaartje van uw bedrijf.

Neem gerust eens contact met ons op om het een en ander te bespreken.

De eerste stap is altijd een gesprek.

Nadat u contact met ons heeft gezocht maken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een afspraak om bij u langs te komen zodat we samen een inschatting kunnen maken van de te verwachten werkzaamheden.

Ook zullen we u dan alvast een voorlopige prijsindicatie kunnen geven.

Na ons bezoek zult u binnen vijf werkdagen een volledig uitgewerkte offerte ontvangen waarin precies vermeld zal staan welke werkzaamheden er zullen worden verricht, hoe lang ze zullen duren en wat de exacte kosten daarvan zijn.

 

Lees verder: ontwerp

Lees verder: aanleg

Lees verder: onderhoud