Voeg een bericht toe
Onderwerp *
Naam *
Email
Website
Inhoud *
Beeld verficatie * Captcha AfbeeldingAfbeelding opnieuw laden
   
 

Winfred: Deciding upon The Best Controller For Fighting Games

If you are capable to keep away from paying the premium rates for brand new games, you will obtain oneself saving far more than 50%.

woensdag 15 maart 2017

Fam. Tee: Nieuwe achtertuin

Reeds lange tijd wilden wij een nieuwe achtertuin, waarbij we een stukje gras wilden vervangen met een strook kunstgras en de rest met mooie grote tegels bestraten. Uiteindelijk hebben we Stam Hoveniers geselecteerd, om dit voor ons uit te voeren en dat bleek al snel de juiste keuze. Niet alleen is alles op tijd en picobello opgeleverd, maar daar waar nodig zijn ook verbeteringen aangebracht en Wim weet precies wanneer hij even moet overleggen of wanneer hij gewoon zelfstandig kan beslissen om iets anders te doen.

vrijdag 26 juni 2015

Fam. Grob: sierbestrating tuin

Voor de tweede keer hebben de mensen van de firma Stam Abcoude hier bij ons prima vakwerk afgeleverd.

Wij hebben nu een mooie tuin met een ruim terras. Het resultaat beantwoordt geheel aan onze verwachtingen.

donderdag 30 april 2015

Babs: tuinonderhoud en nu ook gevelreiniging

Wij hebben al jarenlang naar volle tevredenheid een onderhoudscontract bij de fa. Stam. Laatst kwam ter sprake dat het trespa aan onze woning wel erg groen is uitgeslagen. Medewerker Ron opperde dat het bedrijf dat ook wel zou kunnen oplossen. En zo geschiedde. Maar en passent werd ook even de airconditioning-unit meegenomen en wat andere zaken. En dat wilde ik nu toch even kwijt; ze doen altijd net even dat stapje méér. Vanuit mijn kantoor zie ik na jaren weer een schone airco en dat bracht me op het idee om "onze" medewerkers van Stam even in het zonnetje te zetten.Laughing

zaterdag 29 november 2014

Lizzy: Garageterrein + oprit

Het garageterrein (8 garages) incl. de oprit naar de garages zijn weer helemaal hersteld. Drainage systeem aangelegd, matten en nieuw grind. Tevens zijn alle kuilen eruit gehaald. Het ziet er allemaal weer prachtig uit.

maandag 15 september 2014

Kendall: Tuin en Bestrating oprit

Wat ziet onze oprit er weer mooi uit, geen kuilen meer, mooie ingebouwde lampjes, het is een plezier om thuis te komen! En ook de tuin en dek zijn weer klaar voor de zomer. goede service, harde werkers en erg vriendelijk, daarom zijn we al 4 jaar klant en bevelen we stam hovenier graag aan.

zaterdag 17 mei 2014

R. Luiks: Aanleg tuin

We zijn heel erg blij met de prachtige voor- en vooral achtertuin! De hele achtertuin is voorzien van beplanting, tegels, bamboehek en het is een plaatje geworden. Onze kleine achtertuin is een oase geworden. Prima service, snel en kwalitatief uitstekend. Symphatieke vakmensen en kundig advies. Wij raden iedereen die tuinwerkzaamheden wil laten verrichten de firma Stam aan!

Fam. Luiks

donderdag 13 februari 2014

J. Huizenga: tuinrenovatie

Na twee keer naar volle tevredenheid op verschillende adressen een tuin te hebben laten aanleggen door de firma, dit keer voor het eerst een stevige renovatie (na zes jaar). In goed overleg een plan gemaakt dat vervolgens zeer vakkundig en binnen de afgesproken tijd is uitgevoerd. Hulde voor de wijze van uitvoering, advisering, snelheid en manier van werken. Plezierig en vakkundig zijn voor mij de begrippen waar ik aan denk bij de firma Stam. Je zit niet voor een dubbeltje op de eerste rang maar kwaliteit heeft een concurrerende prijs.

 

AANRADER!!!!! 

zondag 27 oktober 2013

Klap-Felderhof: Aanpassingen tuin.

Wij zijn zeer tevreden met de snoeiwerkzaamheden, het restaureren van het oude tegelwerk en het aanleggen van het nieuwe tegelwerk door uw tuinlieden. Alles ging in goed overleg en in een prettige sfeer.

maandag 23 september 2013

Hardeman: Aanleg voor- en achtertuin

Hoi,

 

Ik moet eerlijk zeggen jullie zijn niet de goedkoopste, maar wel (één van de) beste hovenier.

Jullie hebben topwerk afgeleverd en wij zullen jullie eenieder aanbevelen die voornemens zijn om een hovenier in de arm te nemen. Klasse!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Michel en Erika Hardeman

zondag 22 september 2013

 

Powered by Phoca Guestbook